Recorregut pel laberint

(6 ressenyes de clients)

Endinsa’t en un laberint de blat de moro amb la teva família o amics, multitud de camins us estan esperant! Aconseguireu trobar la sortida?

Podràs cancel·lar l’activitat en cas de situació meteorològica adversa o de qualsevol circumstància greu que no permeti el correcte desenvolupament d’aquesta.

Descripció

El recorregut pel laberint de blat de moro és una activitat lúdica a l’aire lliure disponible només durant la temporada d’estiu, fins a finals de setembre/principis d’octubre, depenent de les condicions climatològiques. Ideal per a fer en família o amics, grups de fins a 10 persones*, apte per a totes les edats.

El laberint es troba a Castellserà, un bonic poble al bell mig de les terres de Lleida. El camp consta d’unes 3 hectàrees d’extensió i més de 2 km de passadissos fets de rengleres de blat de moro. Tindràs una sensació de desorientació total, ja que el blat de moro mesura uns 2 metres d’alçada. Per tant, és recomanable abstenir-se si sou claustrofòbics.

Durant el recorregut també participaràs en una gimcana que consisteix en dos jocs diferents. En alguns camins sense sortida trobaràs 2 cartells, el primer cartell seran preguntes simpàtiques sobre curiositats de la natura i animals. Al segon cartell hi haurà una paraula, que amb la suma de totes les que trobis podràs formar una frase bonica.

Tindreu aproximadament una hora per a completar el recorregut pel laberint, però, aconseguireu trobar la sortida?

El preu és de 5€ (de 3 a 10 anys), 8€ (majors de 10 anys).

Què cal portar per a realitzar l’activitat? Calçat i roba còmode, gorra per protegir-nos del Sol i llanterna si es realitza l’activitat de nit. Es recomana dur el mòbil durant l’activitat i posar-se repel·lent de mosquits.

*Grups més grans de 10 persones o reserves d’última hora, truqueu-nos al 675 951 526

6 ressenyes per Recorregut pel laberint

 1. Jose Ignacio García Medrano

  Reserva hecha conjunta con el grupo de las 22:45 horas del mismo dia

 2. Jose Ignacio García Medrano

  Reserva conjunta con el grupo de las 22:30 horas del mismo dia

 3. Jose Ignacio García Medrano

  Reserva asociada a la que también se realiza a las 22:45 horas del mismo dia

 4. Jose Ignacio García Medrano

  Reserva asociada también a la de las 22:30

 5. Anna marta

  …. ana

 6. Montse Molina

  Montse Molina

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *