SOBRE EL LABERINT

Coneix

EL NOSTRE LABERINT

Un laberint és un camí enrevessat, de sortida difícil. La tradició dels laberints de blat de moro se centra principalment als Estats Units, en camps de moltes hectàrees, fins i tot a països com França li han trobat un atractiu turístic a aquesta activitat lúdica. De fet ens vàrem inspirar en un laberint de Texas que sortia en una revista de tractors.

El Laberint de Blat de Moro de Castellserà, situat a la finca de la casa rural la Masia l’Esperança, és el primer a les terres de Lleida. Aquest va obrir les portes l’any 2006 i compta amb una extensió de fins a 3 hectàrees. El Laberint planteja 2 kilòmetres de camins verds, alguns sense sortida i altres que et fan tornar endarrere, creant així un complicat desafiament. El traçat del laberint forma símbols només apreciables des d’una foto aèria.

Durant el recorregut participaràs a una gimcana que consta de dos jocs diferents. En alguns camins sense sortida hi haurà 2 cartells, en el primer trobaràs preguntes simpàtiques sobre curiositats de la natura i animals.

Al segon cartell hi haurà una paraula, que amb la suma de totes les que trobis podràs formar una frase bonica.

Cada any es canvia la temàtica del Laberint, fent així any rere any una activitat diferent i única.

Viu

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE

Viuràs una experiència inoblidable en companyia de família o amics. T’endinsaràs en un immens camp de blat de moro amb una multitud de senders, però, aconseguireu trobar la sortida? Tot dependrà de les vostres capacitats de:

Orientació

Enginy

Lògica

Perseverança

Memòria

Cooperació